Aktiv vizual total x 30cps10cps gratis

Aktiv vizual total x 30cps10cps gratis

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Vitamine selectionate Oligoelemente pentru sănătatea ochilor
Vitamina A si Zinc pentru mentinerea vederii normale
Cu 12 mg Luteina si 535 µg 1 mg Zeaxantină
Performante vizuale pentru zile confortabile
Expusi la numerosi factori externi cu efect nociv, ochii sunt solicitati in permanentă. Situatii precum: expunerea la "lumina albastră”, expunerea la lumina soarelui fără protectie vizuală, factori de mediu (praf, toxine) influentează sănătatea ochilor. Pentru cei care doresc să se bucure de o vedere cat mai clară si mai bună, sunt recomandate suplimentele alimentare dedicate.
Care sunt principalele beneficii ale consumului de Omega-3?
Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru sănătatea umană, insă organismul uman nu este capabil să-i producă singur. De aceea, acizii grasi Omega-3 trebuie introdusi in organism prin hrana zilnică sau suplimente alimentare. In cazul alimentelor, doar cateva contin aceste substante importante. Printre acestea, se numără anumite specii de pesti care trăiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul, macroul, sardinele sau tonul. Consumul de peste se recomandă cel putin de 2 ori pe săptămană.
Repezentant important al acizilor grasi Omega-3, acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la mentinerea vederii normale, dacă aportul zilnic este de 250 mg. Aportul zilnic cuprinde atat acizii grasi Omega-3 proveniti din alimente, dar si din suplimentele alimentare.
Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei A si Zincului?
Vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale. In egală măsură, Zincul contribuie la functia normală a vederii si la metabolismul normal al Vitaminei A.
Care sunt principalele beneficii ale Zeaxantinei si ale Luteinei?
Luteină si Zeaxantină din acest preparat provin din extractul de flori de Crăite (Tagetes erecta), plantă utilizată, in mod traditional, pentru actiunea benefică asupra vederii si continutul in nutrienti proprietăti antioxidante.
Deoarece organismul uman nu produce Luteina si Zeaxantină, sunt recomandate suplimente alimentare cu dozaj corespunzător.
Pentru un aport zilnic optim de minerale si vitamine necesare in păstrarea unei vederi corespunzătoare, se recomandă Doppelherz aktiv Vizual Total Omega-3 Luteina.
Cand este Doppelherz aktiv Vizual Total Omega-3 Luteina potrivit pentru tine?
Doppelherz aktiv Vizual Total Omega-3 Luteina contine vitamine si minerale care ajută in mentinerea unei vederi normale. Dacă stilul tău de viată implică ore in sir in fata calculatorului său condus pe distante lungi, este indicat să oferi ochilor tăi un plus de ingrijire, prin suplimentul Doppelherz aktiv Vizual Total Omega-3 Luteina.
Mai multe informatii privind proprietătile nutrientilor din compozitia Doppelherz aktiv Vizual Total Omega-3 Luteina puteti găsi in prospectul disponibil

Detalii ale produsului

13417

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!