Aloe vera x 500 ml

Aloe vera x 500 ml

LAB. REMEDIA ROMANIA
20,89 lei
Cu TVA

Descriere

Gelul de Aloe Vera oferă organismului beneficii multiple, care contribuie la sustinerea sănătătii acestuia si la fortificarea sistemului imunitar. Prin consumul de Aloe Vera, este mentinut echilibrul alcalin al corpului, aspect important in combaterea proliferării bacteriilor. Sucul de Aloe Vera contine, de asemenea, un număr mare de nutrienti, vitamine si minerale, care optimizează functiile corpului (vitaminele B, C, E si acid folic, precum si cantităti mici de: calciu, cupru, crom, sodiu, seleniu, magneziu, potasiu, mangan, zinc).
Sucul de Aloe Vera protejează functia ficatului, deoarece este hidratant si bogat in fitonutrienti.
Consumul de suc de Aloe Vera contribuie la cresterea continutului de apă din intestine, ceea ce ajută la stimularea peristaltismului. In cazul problemelor de constipatie, recomandăm incorporarea sucului de Aloe Vera in rutina zilnică, deoarece ajută inclusiv la normalizarea bacteriilor sănătoase din intestin, mentinand echilibrul florei intestinale.
De asemenea, Aloe Vera ajută la controlul secretiei de acid in cazul arsurilor la stomac, contribuind la combaterea ulcerului gastric.
Alte beneficii ale sucului de Aloe Vera:
– ameliorează depresiile nervoase, astenia fizică şi psihică,
– normalizează metabolismul şi detoxifică organismul,
– stimulează regenerarea celulelor,
– are efect antiviral, antibacterian, antifungic si antiinflamator (util in reumatism, artrite acute şi cronice),
– scade nivelul ridicat al colesterolului din sange.

Detalii ale produsului

Compozitie
Gel de Aloe Vera (cultură organică) 99,7%
Mod de administrare
Curativ: cure de maxim 3 luni. Se administrează progresiv: se începe cu o lingură dimineaţa şi seara, cu 30 de minute înainte de masă. Se bea cu înghiţituri mici, ținând mai mult în gură pentru o mai bună absorbție. Doza poate ajunge până la 100 ml/zi, în 2 – 3 prize.Profilactic: 2 – 3 cure pe an, pe o durată de o lună de zile.
Ambalare
500 ml
10709

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!