Anghinare, 60 cpr 11, Dacia Plant

Anghinare, 60 cpr 11, Dacia Plant

DACIA PLANT P.F
Stoc epuizat
29,86 lei
Cu TVA

Descriere

Anghinarea este una din cele mai vechi plante cunoscute in istoria umanitatii. Originara din Etiopia, planta a fost adusa in Europa de Sud, traversand Egiptul Antic, unde a fost consemnata in desenele vechii civilizatii. Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si a afectiunilor urinare. in secolul al XVI-lea, in Europa era considerata o leguma ''nobila'', fiind consumata numai de catre membrii casei regale si de oamenii foarte bogati. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau utilizate pentru proprietatile diuretice si coleretice.
In compozitia chimica a plantei au fost identificate urmatoarele substante bioactive: cinarina, acid clorogenic, flavone (cinarozida, scolimozida, luteolina), lactone sesquiterpenice (cinaropicrina, dehidrocinaropicrina, grosheimina si cinarotriol), inulina, compusi triterpenici (lactucerol, taraxasterol), steroli (beta-sitosterol, stigmasterol), o sapogenina steroidica, taninuri, mucilagii, pectine, aminoacizi, glucide, enzime si acizi organici.

Detalii ale produsului

Compozitie
Plante: Anghinare (150mg), Anghinare- extract 5:1 (150mg). Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, aerosil.
Mod de administrare
Anghinarea este una din cele mai vechi plante cunoscute in istoria umanitatii. Originara din Etiopia, planta a fost adusa in Europa de Sud, traversand Egiptul Antic, unde a fost consemnata in desenele vechii civilizatii. Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si a afectiunilor urinare. in secolul al XVI-lea, in Europa era considerata o leguma ''nobila'', fiind consumata numai de catre membrii casei regale si de oamenii foarte bogati. In medicin
12136

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!