Argentum 111ppm x 60ml

Argentum 111ppm x 60ml

AGNES ITARA SRL
Stoc epuizat
17,94 lei
Cu TVA

Descriere

Considerăm că acest produs va răspunde noilor cerinţe nemaiintalnite pană acum cu privire la imunitate.
In 2021, la data lansării produsului, am implinit 11 ani.
Acest fapt s-a suprapus cu aniversarea in sfera medicală, la Oxford, UK, a 111 ani de cand ştiinţa declara, mai exact in anul 1910, faptul că nu este cunoscut niciun agent patogen pe care argintul coloidal să nu il distrugă in şase minute.
Această afirmaţie susţinută de dovezi şi cercetare amănunţită s-a considerat, pe bună dreptate, ca fiind cel mai indrăzneţ inscris medical din toate timpurile.Argentum®111 – argint coloidal ionic 111ppm este produsul, cel mai bogat in argint (concentraţia cea mai mare) de puritate 99,99%. Tehnologia de producţie avansată ne permite să realizăm produsul aproape perfect: particule de dimensiuni nanometrice de 2nm la cea mai mare concentraţie face ca produsul să nu aibă nicio concurenţă, atat ca preţ dar şi dpdv. al calităţii.
In plus, concentraţia ridicată a ionilor de argint, in proporţie de 98%, face ca produsul nostru să fie nu doar cel mai bun ci şi unic, depăşind cu mult calitatea unei soluţii coloidale fără ioni de argint prin simplu fapt că ionii de argint Ag au o eficienţă terapeutică de peste 7 mii de ori ori mai mare decat particulele coloidale neutre Ag(0), după cum arată cercetările de ultimă oră in domeniul bionanotehnologiei.Argentum®111 are cea mai mare arie de acoperire din produsele cu argint coloidal existente deja pe piaţă. Aceasta este calitatea numărul unu a unei soluţii coloidale, şi anume aria de acoperire. Formula de calcul a ariei de acoperire constă in inmultirea numărului de particule cu dimensiunea particulei. Analogic vorbind, un băţ de chibrit are o arie de acoperire (totalitatea feţelor chibritului insumate). Chiar dacă o coală de hartie A4 are o mult mai mică greutate decat 10 beţe de chibrit, aria de acoperire a colii A4 este mult mai mare. In mod similar, aria de acoperire este dată de fineţea particulei (cat de mică este) inmulţită cu concentraţia. Avand in vedere că totul se petrece la nivel celular, tot ceea ce contează este suprafaţa de contact (direct proporţională cu aria de acoperire). Cu cat sunt mai multe particule, cu atat şansele de insănătosire rapidă cresc deoarece numărul agentilor neutralizatori va depăşi numărul agenţilor patogeni.Faţă de celelalte tipuri de argint coloidal din gama ARGENTUM®, Argentum111 acţionează intr-un mod cu totul special asupra glandei pineale. Imediat de la ingerarea a 10-30ml soluţie se percepe o activitate crescută in zona centrală a creierului insoţită de o stare generală de bine. Argentum111 are o putere mult marită de acţiune şi ajută la eliminarea gradată a cristalitelor de calciu, fluor şi fosfor ce se formează odată cu varsta in interiorul glandei pineale şi care ii diminuează considerabil funcţiile.

Detalii ale produsului

36070

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!