Argentum argint coloidal ionic kids 15ppm,...

Argentum argint coloidal ionic kids 15ppm, 30ml, Pure Life

PURE LIFE
7,10 lei
Cu TVA

Descriere

Argintul nanocoloidal ionic natural este o solutie apoasă care contine nanoparticule de argint aflate in suspensie uniformă şi ioni de argint puri, naturali, incărcaţi cu sarcină electrică pozitivă.La ce este bun argintul coloidal? Se administrează sau se aplică local pentru a combate infectiile si pentru a reduce inflamatiile.
Este argintul coloidal sigur? Oamenii de stiintă au realizat mai multe studii care indică siguranta si eficacitatea argintului coloidal atunci cand este utilizat in cantităti adecvate. Grupul de firme Pure Life deţine studii clinice proprii realizate in feluritele programe de cercetare naţionale in care a fost implicat.
Argintul coloidal trebuie aplicat in mod diferit pentru fiecare afectiune in funcţie de gravitatea sa şi totodată pentru fiecare categorie de varstă. Tocmai de aceea Pure Life vă pune la dispoziţie 9 concentraţii şi 7 tipuri de produse.
Apa cu argint coloidal este un remediu natural sigur, eficient si cu actiune rapidă. Beneficiile si aplicatiile argintului coloidal sunt nenumărate, acesta fiind un puternic preventiv natural impotriva infectiilor si afecţiunilor. Nu numai că argintul coloidal este capabil să vă protejeze organismul de infectii, dar in cazurile in care organismul luptă impotriva infectiilor, acesta va stimula sistemul imunitar pentru a ajuta la depăsirea rapidă a multor tulpini de agenti patogeni.

Detalii ale produsului

45569

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!