Artroflex compus x 90cp

Artroflex compus x 90cp

TERAPIA SA CLUJ
Stoc epuizat
57,30 lei
Cu TVA

Descriere

Indicatii:
- Intarzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu inaintarea in varstă.
- Redă mobilitatea articulatiilor.
- Artroflex compusisi face simtite efectele după 3-4 săptămani de utilizare, dar acestea sunt durabile, păstrandu-se chiar si după incetarea utilizării.
- Datorită continutului in condroitină, produsul contribuie la mentinerea functionalitătii si a integritătii structurale a intregului tesut conjunctiv: cartilaj articular, tegumente, vase de sange.
Contraindicatii:
- Deoarece nu există studii privind administrarea glucozăminei sau condroitinei la copii, femei gravide sau care alăptează, produsul nu este recomandat acestora.
- Glucozamină este un zahăr aminat, ca atare diabeticii ar trebui să-l utilizeze cu prudentă si să-si controleze glicemia mai frecvent pe durata administrării.
- Glucozamină se obtine din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor. Persoanele alergice la fructe de mare trebuie să consulte medicul inainte de a utilize Artroflex compus
- Condroitină are structura si activitate asemănătoare cu heparină, ca atare nu este recomandată persoanelor care se află sub tratament anticoagulant.
Mod de administrare:
Se administrează cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, in cure de 6 săptămani. Pentru a obtine un efect maxim se recomandă efectuarea a 4 cure intr-un an. Intre două cure consecutive se va face o pauză in administrare de 6 săptămani. In cazul in care nu se obtine efect benefic după primele 6 săptămani de utilizare, se poate continua administrarea produsului si in perioada de pauză, dar in acest caz se vor administra doar 2 comprimate pe zi.
La dozele recomandate produsul este bine tolerat digestiv, totusi, pentru a evita eventualele inconveniente, produsul se va administra in timpul meselor.
 

Detalii ale produsului

13086

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!