Ashwagandha KSM-66, 60 capsule, Zenyth

Ashwagandha KSM-66, 60 capsule, Zenyth

ZENYTH PHARMACEUTICALS
69,95 lei
Cu TVA

Descriere

Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente, celor cu ulcer gastric, copiilor, femeilor insărcinate sau celor care alăptează.
Persoanele care folosesc medicatie sedativă, hipoglicemiantă, hipotensoare sau hormoni tiroidieni vor consulta specialistul inainte de utilizare.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Supradozarea poate determina disconfort gastric, diaree sau vomă.
Conditii de păstrare: in flaconul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de lumină si căldură.Stresul produce modificări metabolice si hormonale in organism, ceea ce dăunează tuturor organelor interne. Cand suntem stresati, in circulatia sangvină are loc o infuzie masivă de adrenalină si cortizol, cunoscuti de altfel ca hormoni de stres. Acestia determină aparitia următoarelor manifestări:
tensiune arterială crescută;
ritm cardiac alert;
respiratie rapidă;
lipsa/cresterea poftei de mancare;
incordare musculară;
neliniste, insomnii.
Stresul tinteste creierul, inima, sistemul imunitar, sistemul digestiv, chiar si pielea. Asa se face că, in timp, stresul duce la: imbătranire precoce, deficit nutritional, predispozitie la infectii, tulburări digestive, anxietate, depresie, tulburări de memorie, boli autoimune, boli cardiovasculare.
Pentru ca stresul să nu iti ruineze sănătatea, este momentul să actionezi chiar acum!

Detalii ale produsului

37522

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!