Benzi nazale respiri usor 10b

Benzi nazale respiri usor 10b

pharmadoct
11,06 lei
Cu TVA

Descriere

Plasturi Nazali Hipoalergenici Antisforait si Respiratie Usoara PharmaDoct 10 Buc..
Acesti plasturi sau benzi nazale PharmaDoct au rolul de a ameliora congestia nazala facilitand in acelasi timp respiratia prin dilatarea cavitatilor nazale si intreruperea respiratiei orale, ajutand astfel sa nu mai sforaim.
Sforaitul este o problema generala intalnita in orice parte a planetei. Sforaitul este mai repede o reactie a organismului decat o problema, in momentul in care respiratia nu se mai realizeaza in conditii optime, caile nazale fiind obturate mai mult sau mai putin.
Sforaitul se produce ca si consecinta a unui flux de aer nazal insuficient, acest lucru intamplandu-se atunci cand gura, maxilarul si muschii gatului se relaxeaza pe parcursul noptii.
Acesti plasturi sunt extrem de utili atat pentru barbati cat si pentru femei.
Se poarta pe durata somnului, si este o metoda neinvaziva extrem de eficienta in ceea ce priveste evitarea sforaitului.
Aceste benzi nazale pot fi utilizate inainte de a merge la culcare, in timpul zilei sau atunci cand facem miscare.
Plasturii pot fi utilizati si atunci cand facem sport ajutand la reducerea senzatiei de oboseala prin cresterea fluxului de aer in plamani atunci cand depunem efort sau chiar in timpul miscarii.
Plasturii sunt hypoalergenici si realizati dintr-un material moale poliuretanic (TNT), un material elastic si flexibil care nu incomodeaza.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
se curata si se usuca cu atentie pielea nasului se scoate plasturele din ambalaj si se indeparteaza partea de protectie se aplica plasturele si se asteapta cateva momente pentru o aderenta optima cand dorim sa indepartam plasturele de pe nas, apucam un capat al benzii si o dezlipim usor in timp ce spalam fata sau facem dus cu apa calduta
Ambalare
cutie cu 10 bucati
9171

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!