Bicarbonox activ complex x 30cps

Bicarbonox activ complex x 30cps

COSMO PHARM ROMANIA
Stoc epuizat
18,83 lei
Cu TVA

Descriere

Cărbunele medicinal obtinut din cojile de nucă de cocos este activat cu abur la temperaturi ridicate pentru a crea milioane de pori per gram cu o capacitate mare de absorbtie a toxinelor din organism. Aceste substante nocive sunt ulterior eliminate prin functia excretorie. Porii suplimentari din carbunele activat au o capacitate de absorbtie de 6-10 ori mai mare decat carbunele obisnuit. BIO Carbonox Activ Complex Detox® captează in intregime moleculele de gaz care provoacă balonare si flatulentă. Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei cantităti de 1 g cel putin, cu 30 de minute inainte de masă si de 1 g imediat după masă. Cărbunele medicinal este folosit ca remediu gastric pentru balonare excesiva si gaze intestinale in exces. Spatiile suplimentare din cărbunele activ din BIO Carbonox Activ Complex Detox® 500 mg captează moleculele de gaz din interiorul intestinului care provoacă balonare. Doar două capsule din BIO Carbonox Activ Complex Detox® 500 inainte si după fiecare masă ajuta la descompunerea gazului, astfel incat să poată fi eliminat mai usor si mai confortabil, eliminand flatulenta si senzatia de supraplin.

Detalii ale produsului

Compozitie
Carbune activ vegetal din Nuca-de-CocosExtracte vegetale din:FeniculGhimbirAnghinarePapadieSunatoare
Prezentare
Cutie cu 30 de capsule vegetale
Administrare
2 capsule, cu 30 minute inainte de masa si 2 capsule imediat dupa masaLa nevoie: (flatulență, balonare din cauza abuzului alimentar) – 2 capsule, cu un pahar cu apă.
45720

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!