Bifido baby, 15 plicuri, Innergy

Bifido baby, 15 plicuri, Innergy

INNERGY
55,21 lei
Cu TVA

Descriere

Inulina imbogatita cu oligofructoza este o formula speciala care actioneaza pe toata lungimea colonului si hraneste selectiv flora saprofita endogena specifica fiecarui copil, imbunatatind astfel metabolismul colonic si calitatea mucoasei colonice.
De asemenea, impiedica proliferarea bacteriilor patogene care determina aparitia dezechilibrelor si in timp a patologiei grave gastrointestinale (boli inflamatorii intestinale, cancer colorectal etc) si realizeaza o bariera impotriva colonizarii cu bacterii si alte tipuri de germeni patogeni, crescand imunitatea atat la nivel local, cat si la nivelul intregului organism.
Sustine echilibrarea microbiomului intestinal in:
reglarea tranzitului intestinal (constipatie, prevenirea episoadelor de diaree infectioasa, colici intestinale, balonare);
modularea sistemului imunitar (reducerea riscului de aparitie a dermatitei atopice, urticariei alergice, infectiilor recurente).

Detalii ale produsului

35891

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!