Calm safe x 30 cps

Calm safe x 30 cps

PHARCO EGIPT
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Proprietăti:
CALMSAFE este un suport natural in durerile si tensiunile neuro-musculare localizate la spate (ex. lumbago), ce sunt produse de stres. Se asociază cu analgezice si/sau AINS doar in criză.
Indicatii:
Poate fi benefic in reducerea spasmelor, care apar la nivelul musculaturii netede (abdominale, urinare etc.), produse de stres si emotii.
Poate fi de ajutor in reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de linişte şi calm, contribuind la armonizarea stării psiho-emoţionale, ajută la eliminarea tensiunilor psihice care impiedică instalarea somnului, poate să contribuie la protejarea organismului in general, impotriva stresului, poate să fie administrat perioade lungi de timp la doza maximă recomandată, fără efecte secundare
Supliment alimentar fără zahăr, fără lactoză, fără glutenProdusul nu prezinta contraindicatii, insa in cazul in care apar probleme dupa administrare, consultati medicul.

Detalii ale produsului

Compozitie
230 mg extract standardizat de Passiflora incarnata (Floarea-pasiunii) /cps., cu un conținut ridicat de isovitexin (1,5%)
Mod de administrare
Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferat în timpul meselor sau dupa masa. Efect in 45-60 minute de la administrare
Ambalare
Cutie cu 30 de capsule
20606

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!