CaMgZnC Forte, 60 plicuri, Zdrovit

CaMgZnC Forte, 60 plicuri, Zdrovit

Zdrovit
65,63 lei
Cu TVA

Descriere

Calciu Magneziu Zinc reprezintă o asociere a trei elemente esentiale pentru bună functionare si pentru mentinerea echilibrului mineral al organismului.
Calciu este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman, are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculară, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate varstele, dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei precum si la varsnici.
Magneziul este un element mineral indispensabil vietii celulelor. Implicat in mai mult de 300 de reactii biochimice din organism, magneziul contribuie la sustinerea ritmului normal al inimii, favorizează dezvoltarea unor oase puternice si mentine in limite normale functiile muschilor si ale sistemului nervos. Intervine in metabolismul energetic (participă la transformarea zahărului din sange in energie) si in formarea proteinelor.
In asociere cu calciu, magneziul ajută la diminuarea stresului zilnic, conferă energie in perioadele de astenie, deprimare nervoasă sau oboseala.
Zincul este un microelement cu proprietăti antioxidante si intră in constitutia a circa 60 de enzime.
Are rol important in: mentinerea acuitătii vizuale, metabolismul proteinelor, grăbirea vindecării arsurilor si rănilor, stimularea asimilării unor vitamine, activarea sistemului imunitar. Previne căderea părului si contribuie la mentinerea sănătătii unghiilor si pielii.
De asemenea, zincul stimulează activitatea mintală si ajută la buna functionare a creierului.
Vitamina C are o multitudine de functii, cum ar fi sprijinirea imunitatii, cofactor in diverse procese enzimatice, etc

Detalii ale produsului

Compozitie
1 plic 6g contine:Calciu 800 mg
Magneziu 150 mg
Vitamina C 80 mg
Zinc 10 mgaroma de lamaieNu contine zahar, putand fi folosit si de diabetici.
Mod de administrare
1 plic pe zi, dizolvat intr-un mahar cu apa.
Ambalare
60 plicuri
10061

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!