Circulatie, 30 cps, Sprintpharma

Circulatie, 30 cps, Sprintpharma

SPRINT PHARMA
23,93 lei
Cu TVA

Descriere

Circulate este un supliment alimentar recomandat pentru a stimula energia corpului. Combinatia unica de Ginkgo Biloba, scortisoara si ghimbir va ajuta la imbunatatirea circulatiei si asigura o buna vascularizare a creierului.

Acest supliment natural 100% are o formula ce este usor absorbita de catre organism, astfel oferind un efect rapid si ajuta la inlaturarea senzatiei de maini si picioare reci.

Gingko biloba, dincolo de efectul neurotonic cunoscut, in asociere cu ghimbirul are efecte antiinflamatorii, antiagregante si vasodilatatorii. Totodata Ginkgo Biloba sustine fluxul de sange catre creier, ochi si extremitati. Este, de asemenea, un puternic antioxidant si normalizeaza activitatea inimii.

Scortisoara, este un puternic antioxidant ce regleaza nivelul de zahar din sange.

Circulante este un supliment nutritiv care prin combinatia sa unica de ingrediente, sustine functia cardiovasculara si sanatatea arteriala. In acelasi timp, mentine valorile normale ale colesterolului, intareste venele, sporeste performantele musculare si ajuta memoria.

Acest supliment alimentar este recomandat, in special, persoanelor care au circulatia periferica defectuasa, sau care isi doresc sa isi imbunatateasca sanatatea vasculara, circulatia si functia de memorare.

Detalii ale produsului

Compozitie
Compozitie in 2 capsule (echivalent doza zilnica):
Extract de Ginkgo biloba 120 mg
scortisoara (Cinnamomum cassia) 600 mg
ghimbir (Zingiber officinale) 120 mg
Mod de administrare
2 capsule pe zi, cu o cantitae suficienta de apa, in cure de minim 6 luni.
Ambalare
30 capsule
15018

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!