Citibac, 30 de capsule, Natur Pharma

Citibac, 30 de capsule, Natur Pharma

FARMA DERMA SRL
128,18 lei
Cu TVA

Descriere

Citibac, 30 capsule, pentru memorie si concentrare

Functiile cognitive ale creierului inregistreaza un regres odata cu inaintarea in varsta. Stresul, stilul de viata dezordonat si agitat contribuie la pierderea concentrarii, memoriei si atentiei, factori care dauneaza relatiilor cu cei din jur. Mentine procesele cognitive in parametri normali cu Citibac, 30 capsule, suplimentul cu citicolina si bacopa monnieri care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Citibac ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar.

Cat timp poti lua suplimentul Citibac?

Citibac, 30 capsule contine seleniu si zinc, doua ingrediente cu puternic rol antioxidant. In Citibac prospect gasim si modul de administrare: o capsula pe zi. Daca intr-o zi ai uitat sa iei doza, nu compensa a doua zi cu doua capsule. O cura cu Citibac, 30 capsule dureaza cel putin trei luni, insa poti observa rezulate inca din prima saptamana. Citibac este disponibil online la pret avantajos. Comanda suplimentul cu livrare rapida la domiciliu.

Ingrediente per capsula Citibac:

Citicolina 500 mg, Bacopa Monnieri 120 mg, Zinc 15 mg, Seleniu 100 mcg.

Mod de administrare Citibac: 1 capsula pe zi.

Prezentare: cutie cu 30 de capsule

Detalii ale produsului

20790

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!