Clinsin spray nazal x30ml

Clinsin spray nazal x30ml

Zdrovit
25,29 lei
Cu TVA

Descriere

Dispozitivul medical ClinSin spray este un spray nazal conceput pentru a sprijini tratamentul si curătarea nasului in timpul infectiilor bacteriene si fungice ale nasului si a sinusurilor. Spray-ul ajută la curătarea nasului si sinusurilor de secretiile reziduale, inhibă dezvoltarea bacteriană.Datorită proprietătilor argintului, produsul asigură curătarea, protectia antibacteriană si ingrijirea membranelor mucoase. Acesta inhibă inmultirea agentilor patogeni nocivi care se acumulează pe mucoase.Cuprul sustine tratamentul leziunilor fungice din nas si sinusuri.
Pantenolul regenerează, intăreste si hidratează mucoasele, imbunătătind starea generală.
Uleiul de eucalipt si clorura de sodiu curătă tractul respirator superior, reduc secretiile nazale si facilitează respiratia.Eficacitate ridicată datorită combinatiei inovatoare de nanoparticule de argint si cupru

Detalii ale produsului

Compozitie
apă, polisorbat 20, glicerină, pantenol, clorură de sodiu, ulei de eucalipt, sorbat de potasiu, hidroxipropilceluloză, nanoparticule de argint, nanoparticule de cupru, acid citric.
Mod de administrare
Se aplică de câteva ori pe zi câte 2-3 pufuri în fiecare nară.
10065

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!