Clisma lax fl x 133ml

Clisma lax fl x 133ml

SOFAR ITALIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Dispozitiv conceput pentru efectuarea de clisme pentru curatarea intestinului gros intr-un mod rapid, usor, sigur si igienic.
Contine o solutie apoasa salina hiperosmotica de fosfati de sodiu, stabilizata si tamponata la pH 5,5 intr-un flacon moale din plastic, prevazut cu canula rectala atraumatica prelubrifiata, dotata cu o valva brevetata pentru reglarea vitezei de scurgere cu mecanism antiscurgere.
In urma administrarii rectale solutia hiperosmotica atrage apa din tesuturile dimprejur, crescand astfel ulterior volumul continutului rectal,care destinde peretii intestinului stimuleaza nevoia de evacuare in mod delicat, fara efort, cu ajutorul unui mecanism aproape fiziologic.

Detalii ale produsului

Compozitie
fosfat sodic monobazic anhidro(NaH2PO4) g 13,91 fosfat sodic bibazic anhidro(Na2HPO4)G 3,18g hidroxid de sodiu benzoat de sodiu metilparahidroxibenzoat apa distilata c.s. la 100ml
Mod de administrare
Dozajul pentru adulti si pentru copii de peste 12 ani este de un flacon sau conform prescriptiei medicului:in caz de nevoi speciale,se pot administra consecutiv doua sau trei flacoane.Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani,jumatate de flacon sau conform prescriptiei medicului.
8838

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!