Collanol x 20 tb

Collanol x 20 tb

VITASLIM LTD
100,33 lei
Cu TVA

Descriere

Pentru articulatii si oase sănătoase.
Datorită formulei sale speciale Collanol favorizează refacerea activă a articulatiilor, cartilajelor si ligamentelor si imbunătăteste mobilitatea acestora.
Colagen intact.
Sunt cunoscute cinci tipuri de colagen, dar numai unul dintre ele este răspunzător de articulatii, cartilaje si ligamente – acesta este colagenul tip II. Colagenul intact tip II, denumit si nedenaturat, care se găseste in Collanol, este singurul colagen natural cu spirala tridimensională a moleculei complet conservată. Datorită acestei spirale triple, odată ajuns in intestinul subtire, colagenul intact tip II provoacă o reactie imună, denumită tolerantă orală.
Proprietăti:
- opreste degradarea cartilajului articular;
- reactivează productia de colagen in organism;
- stimulează refacerea tesuturilor cartilaginoase.
Datorită mecanismului său unic de actiune colagenul intact tip II are eficientă ridicată pentru doze mici – doar 40 mg pe zi (exact cantitatea care se află intr-o capsulă de Collanol).
- curcumină micelară - extractul concentrat din curcumă sub formă micelară este o sursă bogată de curcumină. Aceasta are o actiune puternic antioxidantă si antiinflamatoare. Este demonstrat că extractul micelar din curcumă, care se află in compozitia Collanol, atinge o biodisponibilitate de 185 ori mai puternică comparativ cu extractul obisnuit din curcumă. Astfel se explică eficienta sa ridicată in doze mici – doar 500 mg curcumină micelară este echivalent cu aproape 4 g pulbere curcumină brută.
Adăugarea unor cantităti ridicate de vitamina C, vitamina D3, cupru si mangan in compozitia produsului Collanol consolidează suplimentar efectul său benefic asupra articulatiilor, asigurand o imbunătătire vizibilă si de durată.

Detalii ale produsului

19283

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!