Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Cui?oarele sunt bogate în antioxidan?i, pot ajuta la reglarea zaharului din sânge, pot ucide bacteriile ?i multe altele. S-ar putea sa cuno?ti cui?oarele ca fiind unul dintre ingredientele principale în produsele de copt din turta dulce sau un condiment de baza în bucataria indiana.
Cui?oarele sunt cel mai bine cunoscute ca un condiment dulce ?i aromat, dar au fost folosi?i ?i în medicina tradi?ionala.
Con?in substan?e nutritive importante. Pe lânga faptul ca con?in câteva vitamine ?i minerale importante, cui?oarele sunt bogate în antioxidan?i. Antioxidan?ii sunt compu?i care reduc stresul oxidativ, care pot contribui la dezvoltarea bolilor cronice. Cui?oarele con?in, de asemenea, un compus numit eugenol, despre care s-a demonstrat ca ac?ioneaza ca un antioxidant natural.Poate ucide bacteriile. S-a demonstrat ca cui?oarele au proprieta?i antimicrobiene, ceea ce înseamna ca pot ajuta la oprirea cre?terii microorganismelor precum bacteriile Cui?oarele au multe beneficii poten?iale pentru sanatate, inclusiv men?inerea zaharului din sânge sub control ?i blocarea cre?terii bacteriilor. Ca ?i în cazul multor alimente sanatoase, acestea sunt cele mai eficiente atunci când sunt incluse ca parte a unei diete sanatoase ?i echilibrateBenficii:Ajuta la men?inerea sanata?ii digestiei ?i a tractului respiratorSus?ine sanatatea cardiovascularaContribuie la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ
IngredienteCANT./CPS.Cuisoare350 mg