Diafree cardio, 30 comprimate, Polisano

Diafree cardio, 30 comprimate, Polisano

Polipharma
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Ce este diafree®Cardio?
diafree®Cardio este un supliment alimentar care contine o combinatie armonioasă de 6 extracte din plante (Coada calului, Paducel, Turmeric, Talpa gastei, Leurda si Polygonum), la care se adauga Coenzima Q10 si Arginină. Plantele actioneaza sinergic pentru reducerea efectelor negative asupra sistemului cardiovascular.
Cum ajută diafree®Cardio?
L-Arginina este un alfa-aminoacid care contribuie la sinteza proteinelor, structuri de bază ale tuturor celulelor
Coada calului este o ferigă perenă care contine numerosi compusi fitochimici, este deosebit de bogată in polifenoli, flavonoizi, saponine, fibre alimentare, vitaminele A, E si C, potasiu, calciu. Coada calului este planta cu cea mai mare concentratie de siliciu, mineral important pentru organism
Frunzele de Păducel sunt bogate in flavonoizi, taninuri, colină, substante minerale, precum si vitamine(de ex. Vitamina B1 si Vitamina C).
Turmericul, numit si Sofran Indian, este o planta inrudită cu Ghimbirul ce are ca substantă active principală Curcuminul, asociată cu mai multe efecte benefice asupra sistemului cardiovascular.
Talpa gastei contine mai multi compusi chimici activi cum ar fi: alcaloizi, flavonoizi, iridoizi, terpenoizi, uleiuri esentiale, leocardină.
Coenzima Q10 este o substantă liposolubilă, prezentă in toate celulele organismului, dar in special in cele cu activitate intensă (creier, inimă, ficat). Rolul său este esential in procesele mitocondriale, protejează proteinele membranare si ADN-ul, prevenind modificarile care ar putea fi induse la acest nivel de actiunea radicalilor liberi.
Din rădăcina de Polygonum este extras Resveratrolul, un polifenol ce se gaseste in special in fructele de culoare inchisă (afine, mure, zmeura). Conform cercetătorilor, resveratrolul ar putea reduce rigiditatea arterială in randul persoanelor cu diabet zaharat tip 2.
Descriere produs:
diafree® Cardio ajuta la controlarea factorilor de risc cardiovasculari, prevenirea sau incetinirea progresiei bolii cardiovasculare, prevenirea agravării complicaţiilor cronice generate de Diabetul Zaharat tip II.
Ingrediente active
250 mg L-Arginină
75 mg extract standardizat din tulpină de Coada calului (Equisetum arvense) cu 5% flavonoide
60 mg extract standardizat din frunze de Păducel (Crataegus monogyna) cu 20% flavone
37,50 mg extract standardizat din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa) cu 72% curcumin
30 mg extract standardizat din Talpa gastei (Leonurus cardiaca) cu 5% flavonoide
20 mg extract 10:1 din seminte de Leurdă (Allium ursinum)
15 mg coenzima Q10
15 mg extract standardizat din rădăcină de Polygonum (Polygonum cuspidatum) cu 98% resveratrol
Prezentare si mod de administrare:
Cutie cu 30 comprimate
Pentru adolescenti peste 16 ani si adulti: cate un comprimat de 2 ori/zi.
Comprimatele se inghit intregi, cu o cantitate suficientă de lichid.

Detalii ale produsului

37516

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!