Diafree glicophyt, 30 comprimate, Polisano

Diafree glicophyt, 30 comprimate, Polisano

Polipharma
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

DIAFREE® ESTE CEA MAI COMPLEXA SI MODERNA GAMA DE SUPLIMENTE ALIMENTARE CE ARE LA BAZA INGREDIENTE ACTIVE SI EXTRACTE VEGETALE STANDARDIZATE, RECOMANDATE PENTRU MENTINEREA IN LIMITE NORMALE A GLICEMIEI IN PREDIABET SI DIABET ZAHARAT TIP II, PRECUM SI REDUCEREA IMPACTULUI GENERAT DE COMPLICATIILE PATOLOGIEI DE FOND.diafree®Glicophyt este un supliment alimentar a cărui formulă originală si complexă contine 5 extracte vegetale standardizate cu rol in reducerea glicemiei (schinduf, scortisoară, guggul, măslin, castravete amar), la care se adaugă drojdia de bere, o sursă naturală de vitamine, proteine si minerale.Semintele de schinduf (Trigonella foenum graecum) ajută la mentinerea unui nivel normal al glicemiei ca parte a unui stil de viată sănătos.
Scortisoara (Cinnamomum Zeylanicum), prin compusii săi activi- polifenoli, are rol in metabolismul glucozei.
Rasina de Guggul (Commiphora Mukul) ajută la mentinerea metabolismului normal dar si al unui nivel normal de lipide serice si colesterol.
Frunzele de măslin (Olea Europaea L) au ca si componente principale oleuropeină si hidroxitirozol considerate de cercetători că imbunătătesc sensibilitatea la insulină.
Castravetele amar (Momordica charantia L.) a fost folosit de multă vreme datorită proprietătilor sale medicinale iar in ultimii ani s-a studiat mai mult modul in care stimuleaza utilizarea glucozei in tesuturi si creste secretia de insulină.
Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) reprezintă o sursă naturală de 16 aminoacizi esentiali, 17 vitamine diferite (complexul de vitamine B, vitamina A, C, E, D, K) si 14 săruri minerale si oligoelemente (cum ar fi crom, zinc, magneziu si seleniu).Prin compozitia bogată in acesti nutrienti, drojdia de bere contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor.
Descriere produs
diafree®Glicophyt comprimate este un produs ce asociază 6 ingrediente active de calitate superioară, prelucrate după tehnologii certificate GMP ce actionează pentru reglarea naturală a glicemiei.
Extract standardizat din Seminte de Schinduf (Trigonella foenum graecum) cu 50% saponine
Extract standardizat din Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) cu 70% beta-glucani
Extract standardizat din Răsină de Guggul (Commiphora Mukul) cu 2,5% guggulsterone
Extract standardizat din Scortisoară (Cinnamomum Zeylanicum) cu 10% polifenoli
Extract standardizat din Frunze de Măslin (Olea Europaea L.) cu 20% oleuropein si 10% hidroxitirozol
Extract standardizat din Castravete amar (Momordica charantia L.) cu 10% charantin

Detalii ale produsului

37518

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!