Enterolactis baby pic, 10 ml, Sofar

Enterolactis baby pic, 10 ml, Sofar

SOFAR ITALIA
37,37 lei
Cu TVA

Descriere

Enterolactis Baby ajută digestia, reechilibrează flora intestinală si normalizează tranzitul intestinal, fie că este vorba de diaree sau constipatie.
contine un număr ridicat de culturi vii de origine umană, nu mai putin de 1 miliard in 9 picături. Acest lucru determină o reechilibrare rapidă a florei intestinale.
actionează prin formarea unei bariere de protectie impotriva agentilor patogeni, pe care ii distruge (efect bactericid).
este usor de utilizat, deoarece contine o pipetă dozatoare si este extrem de apreciat de cei mici, datorită gustului delicios de biscuiti .
este constituit din fermenţi lactici vii de origine umană, capabili să reechilibreze rapid compoziţia florei intestinale. Astfel, diareea sau colicii sunt rezolvate incă de la primele administrări.
Materiile prime din Enterolactis Baby sunt suplimentar testate (gradul ,,infant’’), respectand rigorile necesare utilizării produsului la noi-născuti si copii mici.
Este stabil la pH-ul gastric si actiunea sărurilor biliare, conditie fundamentală pentru a ajunge in intestin in conditii de vitalitate deplină după administrarea orală.
Enterolactis Baby picături s-a dovedit benefic in reechilibrarea florei microbiene intestinale in curs de formare sau in caz de dezechilibre intestinale datorate terapiei cu antibiotice, care se prezintă, in general, cu diaree, balonare abdominală si colici.

Detalii ale produsului

35575

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!