Enterolactis Duo pulb x 20 pl

Enterolactis Duo pulb x 20 pl

SOFAR ITALIA
39,25 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietăti:
- reechilibrează rapid flora intestinală;
- inulina este un prebiotic, care reprezintă hrană pentru bacteriile "bune", astfel acestea se pot dezvolta intr-un număr care să permită o bună functionare a digestiei;
- indicat in: profilaxia constipatiei la gravide, este sigură administrarea in timpul sarcinii, constipatie functională, profilaxia recidivelor bolii diverticulare (la 3 -4 săptămani după faza acută), ameliorarea constipatiei, balonării si flatulentei din cadrul Sindromului de Intestin Iritabil (SII);
- utilizarea de Enterolactis Duo asigură un plus de eficientă in controlul remisiei bolilor inflamatorii intestinale;
- adjuvant in preventia infectiilor urinare recurente.

Detalii ale produsului

Compozitie
Conține Lactobacilul casei DG, un lactobacil patentat la Institutul Pasteur din Paris, care trece intact de bariera gastrică și reface eficient dezechilibrele intestinale. Nu conține gluten, lactoză, zahăr.
Mod de administrare
Adulți - 1 plic dizolvat în apă, lapte, ceai sau alte lichide pe 2 ori pe zi, pe stomacul gol.Copii - 1 plic pe zi dizolvat în apă, lapte, ceai sau alte lichide, pe stomacul gol.
8957

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!