Enterolactis plus, 30 capsule, Sofar Italia

Enterolactis plus, 30 capsule, Sofar Italia

SOFAR ITALIA
45,43 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietăti:
- contine un număr impresionant de celule vii de origine umană 24 miliarde;
- administrat in dozele recomandate, acesta poate ajuta inlocuirea completă a florei bacteriene anormale, restabilind in scurt timp un ecosistem natural capabil să redea intestinului echilibrul fiziologic;
- poate ajuta după si in timpul terapiei cu antibiotice, deoarece terapia cu antibiotice distruge flora intestinală, iar acest dezechilibru poate duce la: diaree, constipatie, balonare, crestere in greutate, alergii si alte simptome neplăcute, in diareea infectioasă acută si diareea călătorului, in diareea si balonarea abdominală din contaminarea intestinală bacteriană, inrofilaxia recidivelor bolii diverticulare acute (imediat după faza acută), impotriva diareei, balonării si flatulentei din cadrul Sindromului Intestinului Iritabil, in managementul remisiilor bolii inflamatorii cronice intestinale, chiar si post operator.

Detalii ale produsului

Compozitie
Conține L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), un lactobacil pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrică și reface eficient dezechilibrele intestinale. Nu conține gluten, lactoză, zahăr.
Mod de administrare
O capsulă pe zi, de preferat dimineața pe stomacul gol. Produsul se va administra începând cu vârstă de 6 ani.
Ambalare
30 capsule
34582

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!