Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma Trading
Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma Trading
Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma Trading
Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma Trading
Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma...
Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma...
Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma...
Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma...

Eubiotic Forte ,10 capsule, Labormed Pharma Trading

LABORMED PHARMA-TRADING
25,33 lei
Cu TVA

Descriere

"Suplimentează microflora intestinală naturală cu microorganisme vii. 

Această prezentare vă oferă informaţii utile despre EUBIOTIC® Forte

  • Ce este şi cum se utilizează
  • Ce precauţii sunt necesare înainte de utilizare 
  • Ce conţine ambalajul 
  • Cine este producătorul 

Intestinul uman conţine un spectru complex și dinamic de bacterii ce pot fi clasificate în “rezidenți” nativi și tranzitorii, bacterii ce alcătuiesc microflora intestinală/microbiota. Mucoasele (orale, respiratorii și digestive), alături de piele, sunt mediul  pe care există microbiota. Microbiota interacționeaza cu organismul gazdă. Intestinul uman conține specii microbiene diferite, indispensabile pentru funcționarea normală a tractului digestiv și a funcției imunitare. La baza acestor efecte benefice este relația simbiotica între microflora intestinală/microbiota si organismul gazdă. 

Microflora intestinală are o influență deosebită în procesul de digestie și de asimilare a nutrienților, și nu mai puțin importantă este interacțiunea strânsă pe care microflora intestinală o are cu sistemul imunitar al gazdei. Din punct de vedere microbiologic, microflora intestinală – prin speciile bacteriene benefice conținute -  poate împiedica proliferarea speciilor bacteriene patogene. 

Alimentația, stresul, medicația, sau infecțiile pot perturba echilibrul care există în mod natural între diferitele specii ale microbiotei  intestinale. Tulburările digestive au și ele efecte în ceea ce privește modificarea profilului microflorei intestinale.

Cauze ale dezechilibrului microflorei intestinale:  

  • Infecțiile enterale virale sau bacteriene 
  • Schimbarea mediului bacterian (călătorii)  
  • Tratamentul cu antibiotice 
  • Dietele neadecvate 

Dezechilibrul microflorei intestinale/microbiotei poate avea ca forme de manifestare observabile

  • Diareea 
  • Disconfortul abdominal 
  • Balonarea 
  • Constipația 
  • Infectiile fungice 

 Ce este Eubiotic® Forte și pentru ce se utilizează ?

Eubiotic® Forte este o combinație de microorganisme vii (1 x I09 UFC Saccharomyces cerevisiae var.boulardi  și 4 x I09 UFC Lactobacillus rhamnosus GG),  

Diareea este una dintre cele mai frecvent intalnite simptome in tulburările digestive. 

Diareea poate fi de natură virală (norovirusul si rotavirusul), bacteriană (Campylobacter, Escherichia coli, Clostridium difficile). Diareea călătorului apare la persoanele care călătoresc în alte țări și schimbă mediul bacterian cu care este obișnuit organismul în mod normal (este asociată consumului de apă sau de alimente contaminate). 

Antibioticele sunt o grupă de medicamente necesare în tratamentul bolilor infecțioase cauzate de bacterii. 

Acestea pot afecta microflora intestinală prin distrugerea bacteriilor benefice și proliferarea bacteriilor dăunătoare, ce pot infecta sistemul digestiv.  

Diareea reprezintă una dintre manifestările digestive frecvente apărute în urma tratamentului cu antibiotice. Poate debuta  la 2 ore după consumul antibioticului, până la 2 luni după terminarea tratamentului cu antibiotic. 

Diareea asociată antibioterapiei poate fi „funcțională”, de obicei limitată la o modificare ușoară și scurtă a frecvenței scaunului sau patogenă. Infecția cu Clostridium difficile este cel mai frecvent agent patogen identificabil și tratabil in cazul diareei asociată antibioterapiei. 

Ingrediente Eubiotic® Forte 

Ingrediente/capsulă vegetală: ingrediente active: Saccharomyces cerevisiae var. boulardii 100 mg (1 mld.UFC, Lactobacillus rhamnosus GG 25mg (4 mld.UFC); ingrediente inactive: agenţi  de încărcare: amidon din porumb, hidroxipropilceluloză; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali, capsula: hidroxipropilmetilceluloză. 

Asocierea acestor două microorganisme - Saccharomyces cerevisiae var. boulardii  si Lactobacillus rhamnosus GG a fost studiată pentru rolul asupra tranzitului intestinal și echilibrarea acestuia.  

Saccharomyces cerevisiae var. boulardii este un microorganism viu (o tulpină de drojdie) care colonizează rapid intestinul și supraviețuiește acidității gastrice.  Saccharomyces cerevisiae var. boulardii este studiată pentru rolul asupra stimulării producției de acizi grași cu lanț scurt, în special a butiratului. Butiratul, un compus care se regăsește în mod normal în flora intestinală sănătoasă, are rolul de a regla multe funcții intestinale - de la stimularea creșterii și diferențierii celulelor mucoasei intestinale, la efecte imunomodulatoare și până la absorbția fluidelor. 

Lactobacillus rhamnosus GG este una dintre tulpinile de Lactobacilli prezente în mod natural în flora intestinală. Lactobacilus rhamnosus este una dintre cele mai documentate bacterii benefice, peste 1000 de publicații științifice si 300 de studii clinice demonstrându-i beneficiile.  Este un microorganism bine studiat pentru rolul asupra sistemului digestiv la prematuri, nou-născuți, copii, femei însărcinate, adulți și  vârstnici. 

Lactobacillus rhamnosus GG are o toleranță ridicată la aciditatea gastrică si sucurile biliare, putând supraviețui trecerii prin tractul gastrointestinal. 

Mod de administrare: 

  • 1 capsulă Eubiotic® Forte pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid aflat la temperatura camerei, timp de 10-15 zile.  

În cazul în care sunteți sub tratament cu antibiotice se recomandă administrarea Eubiotic® Forte la 2-3 ore după acestea. Se recomandă continuarea administrarii de Eubiotic® Forte timp de 5 zile după întreruperea administrării de antibiotic. 

Produsul este destinat adulților și copiilor de peste 6 ani.    

Copiilor sub 6 ani nu le este recomandată utilizarea capsulelor (risc de aspirație). Pentru această grupă de vârstă recomandăm utilizarea  Eubiotic® Baby, sub forma de picături sau pulbere. 

Deoarece produsul conține microorganisme vii, nu trebuie combinat cu băuturi sau alimente foarte fierbinţi (peste 50°C), foarte reci sau cu alcool etilic.  

Pe durata episodului diareic este recomandat sa țineți regim alimentar. Evitați cruditățile, alimentele picante sau alimentele și băuturile reci. Consumul de lichide pentru a preveni deshidratarea este, de asemenea, indicat. 

Ce precauţii sunt necesare înainte de utilizarea produsului: 

Cereţi sfatul medicului înainte de a utiliza EUBIOTIC® Forte în următoarele situaţii: 

  • febră, scaune cu sânge/mucus, dureri abdominale intense sau diaree care persistă mai mult de 2 zile (semne de afecțiune medicală severă); 
  • Produsul este contraindicat persoanelor: 
  • cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele sale; 
  • cu boli cronice sau cu imunitate foarte scăzută;  
  • cu cateter venos montat. 
  • A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. 
  • A se păstra la o temperatură care să nu depăşească 25°C. 
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. 
  • Acesta este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. 
  • A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul datei menţionate pe ambalaj. 

Informatii suplimentare 

Ce conţine ambalajul produsului 

  • Cutia de carton conţine 1 blister cu 10 capsule vegetale si un pliant cu informații despre produs. 

Producator: Biocare Copenhagen A/S, Kirkebjerg Alle 88, DK-2605, Broendby, Denmark 

Deținător notificare: Labormed Pharma SA, Bd. Theodor Pallady nr. 44B, Sector 3, Bucureşti, Romania. "

Detalii ale produsului

Ambalare
10 capsule
1477

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!