Fitonasal Spray, 30 ml, Aboca

Fitonasal Spray, 30 ml, Aboca

ABOCA SPA ITALIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Fitonasal spray nazal concentrat, 30 ml, Aboca
Fitonasal Spray concentrat este un decongestionant protector care poate fi folosit in caz de răceală, alergie si, in general, in caz de congestie si iritatie a cavitătilor nazale cauzate atat de probleme acute, cat si cronice. Fitonasal Spray concentrat este un produs a cărui putere de actionare se datorează tuturor componentelor din formula sa.
Fitonasal Spray concentrat nu contine substante descongestionante vasoconstrictoare si, datorită mecanismului său de actiune non-farmacologică inovator, nu dă dependentă, nu usucă mucoasa, nu irită si poate fi utilizat in mod frecvent, chiar si pentru perioade indelungate.
Printre acestea, o importantă deosebită o are TANNISAL-FL, complex molecular din taninuri, flavonoide si sare gemă care, alături de glicerina vegetală, conferă produsului următoarele proprietăti:
1. O actiune descongestionantă non-farmacologică datorată osmolalitătii echilibrate si standardizate (750 mOsm/Kg), care favorizează mobilizarea fluidelor din mucoasa congestionată, fluidificand mucusul si facilitandu-i eliminarea si printr-o actiune fizică de spălare a cavitătii nazale, fără a cauza iritatie sau uscăciune;
2. Un efect protector datorită actiunii mucoadezive si antioxidante, care favorizează mentinerea integritătii barierei epiteliale si procesul de regenerare a mucoasei.

Detalii ale produsului

26407

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!