Flavovit c x 40 cpr

Flavovit c x 40 cpr

HOFIGAL ROMANIA
14,99 lei
Cu TVA

Descriere

Produs uşor asimilabil,cu proprietăţi tonifiante, vitaminizante, de remineralizare a organismului, de regenerare a pielii şi mucoaselor, de echilibrare a sistemului imunitar;
- contribuie la creşterea rezistenţei organismului in situaţii de suprasolicitare nervoasă, de efort intelectual şi fizic susţinut, stres, in carente alimentare;
- tonifiant general, pentru inlăturarea oboselii;
- contribuie la stimularea capacitătii de apărare naturală a organismului;
- susţine sănătatea inimii şi a vaselor de sange, este un bun protector coronarian;
- contribuie la reglarea metabolismului energetic;
- tonic general al organismului (tonifică şi regenerează ţesuturile prin refacerea structurii colagenului şi a fibrelor elastice, fixează calciul in oase).
Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate pană acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.
In sarcină şi perioada de alăptare, la persoane cu hiperaciditate gastrică, in hipertensiune arterială este necesară recomandarea specialistului.
La apariţia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Detalii ale produsului

Compozitie
un comprimat (830 mg) conţine 155 mg extract de fructe de Măceș (Rosa canina), 150 mg extract din fructe de Cătină (Hippophae rhamnoides), 150 mg acid ascorbic (vitamina C/187,5% VNR*), maltodextrină, fructoză, polivinilpirolidonă K30, stearat de magneziu, aerosil, hidroxipropilmetilceluloză, carbonat de magneziu, gumă arabică și talc;
Mod de administrare
Adulţi: câte 1-2 comprimate Flavovit®C de 3 ori pe zi, în cure de 2-3 ori pe an. În perioadele de suprasolicitare fizică sau intelectuală se pot administra câte 2-3 comprimate de 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului. Administrarea pe perioade îndelungate sau supradozarea (depăşirea dozelor recomandate) poate provoca la unele persoane tulburări digestive.
Ambalare
cutie pliantă conţinând 40 comprimate (4 blistere; 10 comprimate / blister).
11794

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!