Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Formulă originală dr. farm. Ovidiu Bojor
Favorizează eliminarea paraziţilor intestinali (giardia, oxiuri, ascari)
Distruge microorganismele şi impiedică inmulţirea lor
Favorizează eliminarea gazelor din intestin
Combate senzaţia de vomă şi greaţăFavorizează eliminarea paraziţilor intestinali, in cure de 7 zile, repetate, pentru prevenirea recidivelor.
"In timpul tratamentului cu Giardinophyt trebuie respectate şi regulile igienice care să nu permită proliferarea paraziţilor şi un regim igieno-dietetic adecvat.
In alimentaţie se vor folosi fructe şi legume: afine, alune, frăguţe, căpşuni, lămai, măsline, piersici, hrean ras, morcovi, ceapă, praz, pătrunjel, usturoi şi varză albă. Se recomandă şi consumul de seminţe de dovleac decorticate (neprăjite şi nesărate), consumate ca atare sau amestecate bine cu miere de albine şi lapte in părţi egale, cate 20-30 g pe zi.
De 3 ori pe săptămană se va folosi in alimentaţie mujdei de usturoi, preparat astfel: peste bulbii (căţeii) de la o căpăţană de usturoi, curăţaţi de coajă, se pune o linguriţă de sare grunjoasă şi o linguriţă de miere de albine. Se freacă bine intr-o piuă de lemn sau mojar de ceramică, pană se obţine o pastă. Se pune o lingură de untdelemn şi se continuă frecarea pană se obţine o emulsie. Apoi se adaugă 1-2 linguri de oţet de mere şi se amestecă in continuare. Acest mod de preparare prezintă avantajul că poate fi folosit la asezonarea alimentelor şi la cei care suferă de gastrită (untdelemnul apără mucoasa gastrică). De asemenea, a doua zi respiraţia nu mai miroase a usturoi".
Favorizează eliminarea paraziţilor intestinali (giardia, oxiuri, ascari)
Distruge microorganismele şi impiedică inmulţirea lor
Favorizează eliminarea gazelor din intestin
Combate senzaţia de vomă şi greaţăFavorizează eliminarea paraziţilor intestinali, in cure de 7 zile, repetate, pentru prevenirea recidivelor.
"In timpul tratamentului cu Giardinophyt trebuie respectate şi regulile igienice care să nu permită proliferarea paraziţilor şi un regim igieno-dietetic adecvat.
In alimentaţie se vor folosi fructe şi legume: afine, alune, frăguţe, căpşuni, lămai, măsline, piersici, hrean ras, morcovi, ceapă, praz, pătrunjel, usturoi şi varză albă. Se recomandă şi consumul de seminţe de dovleac decorticate (neprăjite şi nesărate), consumate ca atare sau amestecate bine cu miere de albine şi lapte in părţi egale, cate 20-30 g pe zi.
De 3 ori pe săptămană se va folosi in alimentaţie mujdei de usturoi, preparat astfel: peste bulbii (căţeii) de la o căpăţană de usturoi, curăţaţi de coajă, se pune o linguriţă de sare grunjoasă şi o linguriţă de miere de albine. Se freacă bine intr-o piuă de lemn sau mojar de ceramică, pană se obţine o pastă. Se pune o lingură de untdelemn şi se continuă frecarea pană se obţine o emulsie. Apoi se adaugă 1-2 linguri de oţet de mere şi se amestecă in continuare. Acest mod de preparare prezintă avantajul că poate fi folosit la asezonarea alimentelor şi la cei care suferă de gastrită (untdelemnul apără mucoasa gastrică). De asemenea, a doua zi respiraţia nu mai miroase a usturoi".