Ginkgo Biloba-Ginseng royal jelly 10 flacoane x...

Ginkgo Biloba-Ginseng royal jelly 10 flacoane x 10 ml, Minerva

MEDIPLAST
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Tonic cu administrare orala, care imbina calitatile laptisorului de matca prospat si ale mierii de albine cu cele ale radacinii de Ginseng, una dintre cele mai importante plante din medicina traditionala chineza, cunoscuta sub numele "radacina vietii".
Contribuie la cresterea rezistentei naturale a organismului, la sustinerea functiilor ficatului si ale stomaclui, la activitatea fizica si mentala normala si ajuta in caz de oboseala si stres. Este un uspliment alimentar valoros, antioxidant, recomandat persoanelor cu rezistenta organismului scazuta (copii, batrani, lauze, convalescenti).
Consumat in mod regulat, poate incetini procesele de imbatranire si poate ajuta la obtinerea unui ten frumos, luminos si sanatos.

Detalii ale produsului

Compozitie
apa purificatamiere de albine- 20%extract din frunze de Ginkgo Biloba -15% laptisor de matca(Royal jelly)(10%);extract din radacina de Ginseng 300 mg(15)%zaharcaramelbenzoat de sodiuacid citric
Mod de administrare
1-2 flacoane pe zi, ca atare, sau in combinatie cu lichidele preferate.
Se agita inainte de consum si se perforeaza capacul flaconului cu piesa speciala din plastic si se bea cu ajutorul betisoarelor din interiorul ambalajului.
Ambalare
10 fiole x 10 ml
7393

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!