Ginkoprim max, 60 de tablete, Walmark

Ginkoprim max, 60 de tablete, Walmark

WALMARK
52,40 lei
Cu TVA

Descriere

GinkoPrim® MAX contine o formulă cu extract standardizat de Ginkgo biloba, Magneziu si Zinc.
GinkoPrim contine o formulă cu extract standardizat de Ginkgo biloba, Magneziu si Zinc. Aceste trei ingrediente au beneficii importante pentru corpul nostru.
Ginkgo biloba este o plantă apreciată si folosită pentru calitătile ei incă din antichitate. Administrată ca supliment alimentar, Ginkgo biloba contribuie la o circulatie venoasă normală.
Pe langă faptul că GinkoPrim are efecte benefice asupra senzatiei de maini si picioare reci datorită extractului standardizat de Ginkgo biloba, acesta are efecte pozitive si asupra memoriei. Ginkgo biloba ajută la mentinerea memoriei odată cu inaintarea in varstă si la mentinerea unei functii cognitive bune. Ginkgo biloba din formula GinkoPrim favorizează un bun echilibru mental.
Magneziul din formula GinkoPrim este si el benefic pentru sistemul nervos si muscular. Mai mult, acesta contribuie la reducerea stării de oboseală, contribuie la functionarea normală a functiilor psihice si la functionarea normală a sistemului nervos.
Zincul este un element important pentru functionarea optimă a creierului. Acest mineral se găseste in concentratii mari in zona din creier responsabilă pentru memorie si starea de spirit. De asemenea, zincul face parte dintr-o enzimă necesară anabolismului acizilor grasi in membrana cerebrală. Este un lucru important, pentru că o bună functionare a creierului este dată de transportul de nutrienti către creier. Zincul din formula GinkoPrim contribuie la functii cognitive normale si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Combinatia eficientă a acestor trei elemente din formula GinkoPrim contribuie la mentinerea unor functii cognitive normale si are efect benefic asupra circulatiei periferice (inlăturarea senzatiei de maini si picioare reci) cu o singură tabletă pe zi.

Detalii ale produsului

35858

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!