Goji x 300 g

Goji x 300 g

SOLARIS PLANT
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Micile bobite rosii, fructe bace bogate in antioxidanti si proprietăti medicinale remarcabile cunoscute incă de mii de ani in China antică, poartă numele de goji. Supranumite si "fructele longevitătii” sau "fructele fericirii”, fructele de goji au fost uneori considerate o veritabilă fantană a vietii, o cheie de acces la tineretea pe care si-o doreau cei mai multi dintre oameni. Stiai că in Ningxia Hui, o regiune din nordul Chinei in care fructele de goji se cultivă si sunt consumate zilnic, există de 16 ori mai multi centenari decat in restul tării? Te invităm să descoperim impreună secretele fructelor de goji.
Goji este originar din Asia si se cultivă in special in China (principalul producător de goji la nivel mondial), dar si in Tibet, Mongolia, Marea Britanie, Canada si Statele Unite ale Americii.
Fructele de goji fac parte din familia Solanaceae, aceeasi din care fac parte si cartofii, rosiile, vinetele si ardeiul iute, si cresc intr-un arbust care poate ajunge pană la o inăltime de 1,5 metri. Arbustul infloreste, de regulă, primăvara, florile sale sunt lila, iar fructele variază, ca si colorit, de la portocaliu inchis pană la rosu intens.
Există două tipuri principale de goji, acesta fiind cunoscut sub două denumiri diferite:
Lycium Barbarum (goji tibetan) – specie cu seminte mai mici, dulci-acrisoare si zemoase. Acest tip de goji este cel care se cultivă si se consumă in mod uzual
Lycium Chinense (goji chinezesc) – specie cu seminte mai mari si gust amărui
Fructele de goji pot fi integrate in alimentatie crude, congelate, sub formă de suc sau deshidratate. Cel mai frecvent insă, ele sunt comercializate in forma lor deshidratată. Goji intră si in compozitia unor extracte medicinale.
Aflandu-se intr-un proces de ascensiune constantă in popularitate, atat la nivel mondial, cat si pe piata romanească, fructele de goji sunt apreciate ca un superaliment intrucat sunt bogate in antioxidanti, vitamine, minerale, carotenoide si flavonoide, avand o multime de beneficii asupra organismului.

Detalii ale produsului

8706

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!