Good routine Daily C 1000 mg, 30 capsule, Secom

Good routine Daily C 1000 mg, 30 capsule, Secom

Secom
Stoc epuizat
28,22 lei
Cu TVA

Descriere

Vitamina C bioidentica
Organismul uman nu are capacitatea de a sintetiza Vitamina C, astfel ca aportul extern devine principala sursa pentru furnizarea acesteia. Cunoscuta si ca Acidul L-Ascorbic, este esentiala pentru organismul uman. DAILY-C 1000 MG contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, formarea normala a colagenului, mentinerea metabolismul energetic normal, reducerea oboselii si extenuarii si cresterea absorbtiei fierului.
Hesperidina
Provenita din sursa citrica, completeaza actiunea antioxidanta a Vitaminei C, prin implicarea acesteia in captarea radicalilor liberi si in mentinerea capacitatii antioxidante a celulelor. Mai mult, actiunea antioxidanta a Hesperidinei ofera suport in sustinerea sanatatii inimii, a vaselor de sange si a unei concentratii normale a glucozei in sange.
DAILY-C 1000 MG sustine organismul prin actiunea antioxidanta si ofera suport sistemului imunitar si sistemului nervos, ajuta la formarea normala a colagenului si mentinerea integritatii tesuturilor, reducerea oboselii si extenuarii, cresterea absorbtiei fierului, potrivit pentru diverse categorii de varste, vegetarieni si vegani.

Detalii ale produsului

20644

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!