Good routine Daily D3 2000 UI x 60 cps moi

Good routine Daily D3 2000 UI x 60 cps moi

Secom
29,05 lei
Cu TVA

Descriere

Aportul zilnic de Vitamina D3 din sursa naturala (lanolina), pentru sustinerea imunitatii, a sistemelor osos, muscular & endocrin.
Vitamina D3 este un nutrient esential, ce joaca un rol remarcabil in buna functionare a organismului prin influenta pe care o are asupra sistemului imunitar innascut si dobandit, sistemelor osos si muscular, sistemului nervos, sustinerii unui somn natural, sistemului cardiovascular. Daily-D3 2000IU reprezinta forma metabolic activa, bio-identica cu cea sintetizata de corpul uman la nivelul pielii.DAILY-D3 2000 IU se recomanda pentru suport imunitar, mentinerea nivelurilor plasmatice normale de vitamina D3, calciu si fosfor, mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si a dintilor, suport in cazul modificarilor de dispozitie, a manifestarilor de oboseala si astenie, un somn normal, suport cardiovascular, mentinerea sensibilitatii celulare la insulina. Se recomanda si persoanelor care lucreaza in ture de noapte.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Adulti si copii de peste 12 ani: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
20643

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!