Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Dulceturi, gemuri si marmelade fără zahăr. Acum se pot prepara cu foarte mare usurintă in propria bucătărie, din toate fructele preferate, cu noul Green Sugar Gelifiant cu Agar-Agar, 100% natural.
Agar-Agar-ul este un produs obtinut din alge (fierte, apoi răcite, purificate, apoi uscate), este inodor si incolor si contine calciu, iod, fosfor si fier.
Acesta absoarbe glucoza si previne stocarea in organism a grăsimilor sau a zahărului in exces. Consumul de Agar-agar este recomandat si pentru controlul nivelului de colesterol din sange, prin prevenirea asimilării grăsimilor.
Recomandări:
Green Sugar Gelifiant cu agar-agar este recomandat in prepararea dulceturilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea si depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeasi metodă ca in cazul preparatelor traditionale.
Este recomandat in dietele de slăbire si poate fi folosit de către persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, in cadrul unei alimentatii echilibrate. De asemenea, poate fi consumat in perioada sarcinii si alăptării, precum si introdus in alimentatia copiilor cu varsta de peste doi ani.
Agar-Agar-ul este un produs obtinut din alge (fierte, apoi răcite, purificate, apoi uscate), este inodor si incolor si contine calciu, iod, fosfor si fier.
Acesta absoarbe glucoza si previne stocarea in organism a grăsimilor sau a zahărului in exces. Consumul de Agar-agar este recomandat si pentru controlul nivelului de colesterol din sange, prin prevenirea asimilării grăsimilor.
Recomandări:
Green Sugar Gelifiant cu agar-agar este recomandat in prepararea dulceturilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea si depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeasi metodă ca in cazul preparatelor traditionale.
Este recomandat in dietele de slăbire si poate fi folosit de către persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, in cadrul unei alimentatii echilibrate. De asemenea, poate fi consumat in perioada sarcinii si alăptării, precum si introdus in alimentatia copiilor cu varsta de peste doi ani.