Green sugar pulbere x 500g

Green sugar pulbere x 500g

LAB. REMEDIA ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marcă inregistrată la nivelul Uniunii Europene, este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii si ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societătii de Nutritie din Romania.
Recomandare de folosire: Recomandat in curele de slăbire sau in cadrul unei alimentatii echilibrate si sănătoase, dar si persoanelor care suferă de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colită de fermentatie. Poate fi consumat in perioada sarcinii si alăptării.

Detalii ale produsului

Compozitie
amestec din Stevia Rebaudiana de înaltă puritate (obtinut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apă fierbinte) și Eritritol (primul poliol natural obținut din porumb nemodificat genetic, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis – proces patentat).
Mod de administrare
Se utilizează asemenea zahărului, la prepararea prăjiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulcețurilor, înghețatelor, sucurilor sau pentru îndulcirea băuturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermentează, nu balonează și nu produce carii. Are valoare energetică zero și putere de îndulcire egală cu a zahărului.
Ambalare
500 g
19496

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!