GripVis spray nazal x 20 ml

GripVis spray nazal x 20 ml

BERLIN CHEMIE GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

GripVis Spray pentru gat poate fi utilizat pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere in infecţiile tractului respirator superior cauzate de virusurile răcelii. Formează o peliculă de protectie hidratantă pe mucoasa bucală si faringiană. Acest film creează o hidratare de durată a mucoasei care sustine apărarea naturală a organismului. Poate fi utilizat la adulţi şi copii cu varsta peste 1 an. Nu conţine conservanţi. Un filtru steril asigură sterilitatea soluţiei chiar şi după utilizări repetate.
Proprietati:
Mucoasa gurii si a nasului sunt principalele căi de acces ale infectiilor virale, ducand la răceala obişnuită si boli asemănătoare gripei. Odată pătrunse in cavitatea bucală, virusurile se pot fixa pe mucoasa orală, unde se pot multiplica şi răspandi.
Carragelose® invăluie in mod nespecific virusurile care provoacă răceala şi previne aderarea acestora la membranele mucoase reducand astfel reproducerea şi răspandirea virusurilor. Astfel, GripVis Spray pentru gat formează o barieră de protecţie impotriva virusurilor răcelii.
Carragelose® conţinută in GripVis Spray pentru gat stabilizează pelicula fiziologică hidratantă de la nivelul mucoasei faringiene, asigurand astfel o hidratare de durată. Această peliculă fiziologică hidratantă acţionează ca o barieră fizică impotriva influenţelor externe şi susţine sistemul natural de apărare al organismului.
Pentru ce se utilizează GripVis Spray pentru gat?
Pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere in infecţiile virale ale tractului respirator superior.
Pentru hidratarea mucoasei bucale şi faringiene, de exemplu in caz de tuse, răguşeală sau aer uscat.
Pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere a tuturor simptomelor generate de uscarea sau iritarea mucoasei bucale şi faringiene, de exemplu provocate de fumat, de vorbit sau cantat timp indelungat.
GripVis Spray pentru gat poate fi utilizat o perioadă mai indelungată. Nu prezintă risc de dependenţă sau de supradozaj. Conţine Carragelose®, o substanţă obţinută din alge marine roşii. Nu conţine analgezice, conservanţi, compuşi de origine animală sau gaze cu efect de seră. Nu conţine lactoză sau gluten.

Detalii ale produsului

Compozitie
1 ml soluţie conţine iota-caragenan 1,2 mg (Carragelose®)clorură de sodiuxilitolaromă de cireşeEDTAfosfat disodicacid citricapă purificată
Mod de administrare
În ce mod şi cât de des poate fi utilizat GripVis Spray pentru gât? Înainte de prima aplicare, dacă este necesar, pompaţi de câteva ori până când se eliberează un puf uniform. Când pulverizaţi, ţineţi flaconul în poziţie verticală astfel încât tubul de aspirare să pătrundă în lichid. Pentru a evita rănirea, introduceţi pulverizatorul cu atenţie şi nu prea adânc în cavitatea bucală. Pulverizaţi unul sau mai multe pufuri în gât, de mai multe ori pe zi, după cum este necesar
Ambalare
Tub de spray de 20 de ml
20876

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!