Herbolax x 10Tb

Herbolax x 10Tb

COSMO PHARM INC. S.U.A.
Stoc epuizat
7,33 lei
Cu TVA

Descriere

HERBOLAX tablete este un laxativ natural de ultima generatie, obtinut dintr-un amestec unic de pulberi de fructe si leguminoase, bioactivatori ce ajuta la buna functionare a tranzitului intestinal si la combaterea constipatiei ocazionale, ce nu poate fi tratata printr-o dieta adecvata. Indicatii: Laxativ natural destinat cazurilor ocazionale de constipatie (care nu raspund la dietoterapie) Detoxifiant Adjuvat in tratarea hemoroizilor Complementar tratamentului pre si post-operator.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente active/tableta: Senna (pulbere din frunze de Senna Alexandrina) 325 mg Senna (extract din frunze de Cassia Angustifolia) 65 mg Cassia fistula (extract din fructe) 25 mg Tamarind (pulbere din fructe de Tamarindus Indica) 25 mg Excipienti: croscarmeloza sodica celuloza microcristalina amidon sucroza 6x plasdona mono si digliceride ale acizilor grasi povidona dioxid de siliciu maltodextrina ulei esential din fructe de feni
Mod de administrare
Adulti: 1 – 2 tablete de Herbolax seara, la culcare. Consumati 1-2 litri de lichide pe zi. Cereti acordul medicului in administrarea suplimentelor alimentare. Nu depasiti doza maxima admisa de HERBOLAX.
Ambalare
10 tablete
11201

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!