Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Din 1929, Fares a inceput o calatorie frumoasa in lumea plantelor, care a adus impreuna traditiile si inovatia, pentru a obtine ceaiuri si remedii din plante medicinale, care au cucerit increderea romanilor de pretutindeni.
Capsulele Imunitate cu 7 ciuperci F163 confera o buna imunitate, sustine procesele naturale de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene, avand efect antioxidant si fiind un profus recomandat si in stari de oboseala persistenta.
Ingrediente active:
1. Reishi cunoscuta la noi ca si Ganoderma, contine aproximativ 400 de compusi bioactivi diferiti, care ii confera numeroase efecte: imunomodulator, protector fata de radiatii, protector hepatic si renal, antioxidant, adaptogen. Studiile au evidentiat ca prin continutul de ß-glucani, Ganoderma stimuleaza activitatea celulelor sistemului imunitar, creste productia de interferon si sustine procesele naturale de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene.
2. Shiitake este un excelent aliment folosit pe scara larga in Japonia, dar si o ciuperca utila pentru sanatate, prin stimularea sistemului imunitar si tonifierea organismului. Contine lentinan, un tip specific de polizaharide, cunoscute ca beta-D-glucani, care au demonstrat in studii clinice activitate imunomodulatoare, antioxidanta, hepatoprotectoare si de reducere a numarului microorganismelor potential patogene.
3. Maitake este cunoscuta mai ales pentru proprietatile sale imunostimulatoare si antioxidante, conferite de nivelul ridicat de beta-glucani.
4. Enokitake este o ciuperca comestibila, intens cultivata in Asia, apreciata atat pentru gustul sau, cat si pentru beneficiile aduse sanatatii. Cercetarile stiintifice au descoperit in compozitia sa lectine si beta-D-glucani, substante care ii confera importante proprietati antioxidante, hepatoprotectoare si de sustinere a proceselor naturale de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene.
5. Tremella fusciformis este o specie de ciuperca comestibila foarte populara in bucataria chineza, numita si ”ciuperca de zapada”. Prin actiunea polizaharidelor, principalii sai constituenti bioactivi, aceasta ciuperca activeaza sistemul imunitar prin stimularea formarii de limfocite (globule albe), protejeaza ficatul, favorizeaza reducerea colesterolului si are efect antioxidant.
6. Polyporus umbellatus este o ciuperca raspandita in special in America de Nord, fiind mai rar intalnita in Europa si Asia. Ciuperca contine polizaharide care contribuie la stimularea activitatii imunitare a organismului si la protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi prin efectul antioxidant, precum si ergosterol, care ii confera actiune protectoare asupra rinichilor.
7. Ghebele de miere, cunoscute si ca ”ghebe tomnatice”, sunt o specie de ciuperci comestibile si foarte gustoase. Studiile stiintifice au demonstrat prezenta in compozitia lor a polizaharidelor cu activitate imunostimulatoare.
Beneficii:
• Stimuleaza producerea de interferon in organism.
• Adaptogen, tonic general, sustine adaptarea organismului la stres, suprasolicitare fizica si psihica.
• Ajutor in stari de oboseala persistenta, convalescenta.
• Protejeaza fata de radiatii.
• Reduce efectele negative ale chimioterapiei.
• Protejeaza ficatul si rinichii, datorita proprietatilor antioxidante ale ciupercilor.
Capsulele Imunitate cu 7 ciuperci F163 confera o buna imunitate, sustine procesele naturale de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene, avand efect antioxidant si fiind un profus recomandat si in stari de oboseala persistenta.
Ingrediente active:
1. Reishi cunoscuta la noi ca si Ganoderma, contine aproximativ 400 de compusi bioactivi diferiti, care ii confera numeroase efecte: imunomodulator, protector fata de radiatii, protector hepatic si renal, antioxidant, adaptogen. Studiile au evidentiat ca prin continutul de ß-glucani, Ganoderma stimuleaza activitatea celulelor sistemului imunitar, creste productia de interferon si sustine procesele naturale de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene.
2. Shiitake este un excelent aliment folosit pe scara larga in Japonia, dar si o ciuperca utila pentru sanatate, prin stimularea sistemului imunitar si tonifierea organismului. Contine lentinan, un tip specific de polizaharide, cunoscute ca beta-D-glucani, care au demonstrat in studii clinice activitate imunomodulatoare, antioxidanta, hepatoprotectoare si de reducere a numarului microorganismelor potential patogene.
3. Maitake este cunoscuta mai ales pentru proprietatile sale imunostimulatoare si antioxidante, conferite de nivelul ridicat de beta-glucani.
4. Enokitake este o ciuperca comestibila, intens cultivata in Asia, apreciata atat pentru gustul sau, cat si pentru beneficiile aduse sanatatii. Cercetarile stiintifice au descoperit in compozitia sa lectine si beta-D-glucani, substante care ii confera importante proprietati antioxidante, hepatoprotectoare si de sustinere a proceselor naturale de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene.
5. Tremella fusciformis este o specie de ciuperca comestibila foarte populara in bucataria chineza, numita si ”ciuperca de zapada”. Prin actiunea polizaharidelor, principalii sai constituenti bioactivi, aceasta ciuperca activeaza sistemul imunitar prin stimularea formarii de limfocite (globule albe), protejeaza ficatul, favorizeaza reducerea colesterolului si are efect antioxidant.
6. Polyporus umbellatus este o ciuperca raspandita in special in America de Nord, fiind mai rar intalnita in Europa si Asia. Ciuperca contine polizaharide care contribuie la stimularea activitatii imunitare a organismului si la protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi prin efectul antioxidant, precum si ergosterol, care ii confera actiune protectoare asupra rinichilor.
7. Ghebele de miere, cunoscute si ca ”ghebe tomnatice”, sunt o specie de ciuperci comestibile si foarte gustoase. Studiile stiintifice au demonstrat prezenta in compozitia lor a polizaharidelor cu activitate imunostimulatoare.
Beneficii:
• Stimuleaza producerea de interferon in organism.
• Adaptogen, tonic general, sustine adaptarea organismului la stres, suprasolicitare fizica si psihica.
• Ajutor in stari de oboseala persistenta, convalescenta.
• Protejeaza fata de radiatii.
• Reduce efectele negative ale chimioterapiei.
• Protejeaza ficatul si rinichii, datorita proprietatilor antioxidante ale ciupercilor.