Imunogrip junior x 100 ml

Imunogrip junior x 100 ml

PLANTEXTRAKT CLUJ
26,78 lei
Cu TVA

Descriere

Reduce incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii
Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii
Efecte imediate fără şocuri fiziologice
Aport de vitamine, minerale şi oligoelemente esenţiale din surse naturale
Bine tolerat de organism
Gust plăcut de sirop natural de fructe
Uşor de administrat
Prin prelucrare in stare proaspată şi extracţie la rece (metoda de fabricaţie Plantextrakt) se păstrează nealterat fitocomplexul responsabil de acţiunea terapeutică.
Compoziţie: suc stabilizat şi standardizat, obţinut prin presare la rece din herba inflorită de Echinacea purpurea (din cultură ecologică), macerat glicerinic din mlădiţe de Măceş Rosa canina – MG=D1g (recoltare ecologică certificată), extracte vegetale, obţinute prin presare la rece cu zahăr invertit, din fructe bogate in vitamine şi minerale: Afin (Vaccinium myrtillus), Coacăz negru (Ribes nigrum), Măceş (Rosa canina), Cătină (Hippophae rhamnoides).
Recomandări:
Creşterea rezistenţei organismului:
in perioade cu risc crescut de apariţie a infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii (cea mai bună protecţie o oferă administrarea cu cel puţin o lună inainte de expunere la virusul gripal, astfel incat răspunsul imunitar să fie asigurat -septembrie – octombrie; februarie – martie)
in caz de infecţii gripale şi alte infecţii respiratorii
in convalescenţă
in stări cu imunitate scăzută
pentru creşterea armonioasă a copilului - cure de intreţinere (indicat in special in perioada de trecere de la iarnă la primăvară cand organismul este slăbit).

Detalii ale produsului

Compozitie
suc stabilizat şi standardizat, obţinut prin presare la rece din herba înflorită de Echinacea purpurea (din cultură ecologică), macerat glicerinic din mlădiţe de Măceş Rosa canina – MG-D1g (recoltare ecologică certificată), extracte vegetale, obţinute prin presare la rece cu zahăr invertit, din fructe bogate în vitamine şi minerale: Afin (Vaccinium myrtillus), Coacăz negru (Ribes nigrum), Măceş (Rosa canina), Cătină (Hippophae rhamnoides).
Mod de administrare
1 – 2 ani: 3 ml de 2 ori pe zi; 2 – 4 ani: 3 ml de 3 ori pe zi; 5 – 7 ani: 5 ml de 3 ori pe zi; peste 7 ani: 5 ml de 5 ori pe zi. Produsul se poate administra şi diluat în puţină apă, în capacul dozator. Administrarea se face într-un ciclu de 4 zile urmate de 4 zile pauză. Acest ritm de administrare a fost stabilit în urma studiilor efectuate la nivel european pe sucul presat de Echinacea purpurea. Stimulând proliferarea celulelor imunocompetente, fără să provoace reacţii de memorare din pa
Ambalare
flacon de 100 ml cu capac dozator
17227

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!