Imunogrip Plus Zn Vit. C x 50 ml

Imunogrip Plus Zn Vit. C x 50 ml

PLANTEXTRAKT CLUJ
26,78 lei
Cu TVA

Descriere

Stimulator imunitar general cu doza zilnică recomandată de Zn si Vitamina C
Reduce incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii
Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii
Efecte imediate fără şocuri fiziologice
Prin prelucrare in stare proaspată şi extracţie la rece (metoda de fabricaţie Plantextrakt) se păstrează nealterat fitocomplexul responsabil de acţiunea terapeutică.Recomandări:
Cure pentru creşterea rezistenţei organismului, in:
diferite stări cu imunitate scăzută,
perioade cu risc crescut de imbolnăvire (inaintea perioadei şi in perioada de expunere la virusurile gripale), in special la grupele cu risc crescut de imbolnăvire (varstnici, teren astenic), persoanelor din colectivităţi (cadre medicale, profesori, funcţionari publici, elevi, etc.)
infecţii respiratorii recurente,
convalescenţă după boli infecto-contagioase.
Stimuland proliferarea celulelor imunocompetente, fără să provoace reacţii de memorare din partea acestora, trebuie administrat la intervale determinate şi pentru un anumit timp (nu in mod continuu), mecanismele stimulate pe această cale fiind supuse unui training celular. Pentru sucul stabilizat de Echinacea purpurea s-a stabilit, in urma unor studii, un ritm al administrărilor de 4 zile, urmate de alte 4 zile de pauză, nu mai mult de o perioadă de 6 săptămani.
Contraindicaţii: boli autoimune, tumori maligne. Se administrează cu prudenţă in afecţiuni sistemice: tuberculoză, leucoze, colagenoze, scleroză multiplă, AIDS.

Detalii ale produsului

Compozitie
suc stabilizat şi standardizat obţinut prin presare la rece din herba înflorită de Echinacea purpurea (din cultura ecologică a Laboratoarelor Plantextrakt), extract din fructe de Măceș, Vitamina C naturală din fructe de Măceș, sare de Zinc. Conţine alcool etilic de cereale 16 % vol.
Mod de administrare
adulţi şi copii peste 7 ani: câte 3 ml, cu ajutorul capacului dozator de 3 ori pe zi, în puţină apă, timp de 4 zile; după o pauză de 4 zile se repetă administrarea; repetarea ciclului de tratament nu trebuie să depăşească 6 săptămâni. A se agita înainte de administrare!
Ambalare
cutie conţinând sticlă de 50 ml prevăzută cu capac dozator.
17228

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!