Imunorezistan x 30cpr supt

Imunorezistan x 30cpr supt

PLANTEXTRAKT CLUJ
24,53 lei
Cu TVA

Descriere

Mentiuni de sănătate — Recomandări principale:
Sănătatea tractului respirator superior este importantă pentru sănătatea intregului organism si confortul cotidian al fiecărei persoane.
Ingredientele din compozitia comprimatelor pentru supt Imunorezistan sustin sistemul imunitar/capacitatea de autoapărare a organismului (Echinacea); sănătatea tractului respirator superior si confortul respirator (Echinacea, Pelargonium) fiind eficient in caz de răceli sezoniere (Echinacea); ajută in caz de răguseală si iritatie a gatului (Echinacea, Pelargonium) avand efect calmant si plăcut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale (Echinacea).

Detalii ale produsului

Compozitie
agent de îngroșare: gumă arabica; agenți de umezire: sorbitol, sirop de maltitol, apă purificată; extract 45-50:1 din suc presat la rece din părți aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea); acidifiant: acid citric anhidru; extract hidroetanolic 4:1 din părți aeriene de Pelargonium sidoides; concentrat de suc de Vișine; potențiator de aromă: Acerola; agent de glazurare: ceară carnauba; îndulcitor: sucraloză.
Mod de administrare
Adulți și copii cu vârsta peste 7 ani: 4-6 comprimate pentru supt Imunorezistan pe zi, înainte de mese. Copii de la 4 la 7 ani: 2-3 comprimate pentru supt Imunorezistan pe zi, înainte de mese. Comprimatele se mențin în gură pană la dizolvarea completă. Se recomandă să nu se bea sau mănânce cel puțin 30 minute după dizolvarea comprimatului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
36009

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!