Korill kids, 30 ursuleti gumati, Sanience...

Korill kids, 30 ursuleti gumati, Sanience S.R.L. - Romania

SANIENCE S.R.L. - ROMANIA
Stoc epuizat
52,52 lei
Cu TVA

Descriere

KORILL KIDS este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill si vitamine (A, C, D3 si E), fabricat in Norvegia cu ingrediente naturale din zone ecologice. Tehnologia patentata asigura absenta mirosului si gustului substantelor biologic active din compozitia acestuia. Sistemul imunitar este scutul de autoaparare al organismului impotriva agresiunilor externe. Intrucat petrec mult timp in colectivitati, copiii sunt cei mai expusi la boli. In aceste conditii, principalul lor aliat impotriva inamicilor sanatatii este un sistem imunitar puternic. Korill Kids -ursuleti gumati sunt realizati din ingrediente naturale si au un continut bogat de acizi grasi polinesaturati, fosfolipide si astaxanthina. Korill Kids reprezinta o sursa de acizi grasi esentiali omega -3 EPA (acidul eicosapentaenoic) si DHA (acidul docosahexaenoic) si de antioxidanti prin vitaminele A, C, D3 si E.

Detalii ale produsului

Compozitie
krill-ul (Euphausia superba)vitamina Avitamina Cvitamina D3vitamina E
Mod de administrare
Copii cu varsta de peste 2 ani: 1-2 ursuleti gumati /zi in cure de 3 luni, urmate de 1 luna pauza sau in timpul perioadelor solicitante.
34899

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!