L-Carnitina 600 mg, 60 tb, Jutavit

L-Carnitina 600 mg, 60 tb, Jutavit

Juvapharma
20,36 lei
Cu TVA

Descriere

Supliment alimentar cu L-carnitina, zinc, crom si extract de ceai verde.
L-carnitina JutaVit contine 100% carnitina Carnipure® protejata de brevet mondial si care a fost elaborata de cercetatorii Lonza in Elvetia. Doza zilnica a produsului (2 tablete filmate) contine 600 mg de L-carnitina. Produsul contine picolinat de crom exclusiv legat organic, mai bine absorbit de organism. In baza datelor literaturii, cromul organic din picolinatul de crom este mai bine absorbit de organism decat substantele cu crom anorganic (clorura de crom (III)).
Cromul contribuie la mentinerea nivelului normal de glucoza in sange. Cromul si zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor. Produsul de asemenea contine gluconat de zinc exclusiv legat organic, cu absorbtie optima. In baza datelor literaturii, zincul organic rezultat din gluconat de zinc este mai bine absorbit de organism, decat substantele cu zinc anorganic (oxid de zinc). Zincul contribuie la mentinerea nivelului normal de testosteron in sange. Zincul joaca un rol important in sinteza normala a proteinelor. Zincul contribuie la metabolismul normal al acizilor grasi si glucidelor.

Detalii ale produsului

Compozitie
L-carnitina, L-tartrat, agenti de incarcare (celuloza microcristalina, fosfat dicalcic, hidroxipropilmetilceluloza), gluconat de zinc, extract de ceai verde, agenti antiaglomeranti (saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu, talc), colorant (dioxid de titan), agent de glazurare (acizi grasi), agent umectant (polidextroza), trigliceride cu lant mediu, picolinat de crom.
16013

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!