Laridep, 30 de comprimate de supt, Dr Phyto

Laridep, 30 de comprimate de supt, Dr Phyto

DR PHYTO SRL
38,14 lei
Cu TVA

Descriere

Indicat in preventia si tratamentul inflamatiilor tractului orofaringianExtractele naturale confera urmatoare beneficii:Echinacea
Extractul de echinacea creste rezistenta organismului la virusuri si bacterii. Are proprietăti antiinflamatoare datorită continutului de echinacozide si proprietăti de sustinere a aparării imunitare a organismului prin prezenta polizaharidelor.
Lemnul-dulce
Extractul de lemn-dulce are proprietăti emoliente si imunomodulatoare.
Hialuronatul de sodiu
Hialuronatul de sodiu, datorită capacitătii de a retine apa, are actiune emolientă si hidratantă, fiind indicat in a ameliora senzatia de uscăciune cauzată de inflamatia tractului orofaringian.
PropolisulExtractul de propolis prezintă proprietăti antivirale si antibacteriene puternice, ceea ce il recomandă in caz de infectii ale tractului respirator superior.Cimbrul de cultură
Extractul de cimbru de cultură are efecte benefice in catarul căilor respiratorii superioare.Acerola
Extractul de acerola este bogat in vitamina C si are actiune antioxidantă si imunomodulatoare.Extractul de propolis prezintă proprietăti antivirale si antibacteriene puternice, ceea ce il recomandă in caz de infectii ale tractului respirator superior.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Copii cu vârsta între 6-12 ani: Un comprimat de supt de 3 ori pe zi.Faza acută, în primele 36 ore, un comprimat la 3-6 ore, 4 comprimate/zi.Copii cu vârsta peste 12 ani și adulți: 2 comprimate de supt de 3 ori/zi.Faza acută, în primele 36 ore, 2 comprimate la 3-6 ore, maxim 8 comprimate/zi.
34750

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!