Melatonina 3mg x 10 cps

Melatonina 3mg x 10 cps

COSMO PHARM INC. S.U.A.
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Melatonina este un hormon produs in organism de glanda pineala , aflata la nivelul creierului. Are un rol important in stabilirea unui ritm psihologic si in setarea ceasului biologic. Principalul factor care stimuleaza productia de Melatonina este intunericul, iar lumina are efectul opus. Odata cu varsta, sau datorita medicatiei ori altor cauze functionale, ciclurile de secretie ale Melatoninei sunt dereglate, cu efecte nocive asupra sanatatii. Indicatii: Reglarea ritmului somn – veghe in: insomnii rebele, pe fond de stres, prin schimbarea fusului orar; oboseala cumulativa, surmenaj intelectual, stari depresive tranzitorii, indispozitii pasagere. Tulburari psihice: depresie, indispozitii afective sezoniere (depresii atipice, depresii sezoniere – astenia de primavara), alcoolism. Acest produs este recomandat de SNPCAR – Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente active/capsula: Melatonina cu eliberare prelungita 3 mg Excipienti: hipromeloza celuloza microcristalina stearat de magneziu dioxid de siliciu. Nu contine alergeni Zero calorii.
Mod de administrare
1 capsula seara, cu 30 de minute inainte de culcare, pe cit posibil la aceeasi ora pentru a regla propriul ciclu circadian. Nu se asociaza cu stimulente (cafea, alcool, bauturi energizante), sau antidepresive (IMAO).
Ambalare
10 capsule
11214

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!