Melatonina 5mg x 100 cpr

Melatonina 5mg x 100 cpr

LAB. REMEDIA ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Melatonina 5 mg este un supliment alimentar recomandat pentru mentinerea calitătii somnului. Asigură un somn profund şi odihnitor şi ajută organismul să se adapteze la schimbările de fus orar.Melatonina este o substantă activă, naturală, secretată la nivelul creierului de către glanda pineală. Sinteza acesteia este stimulată de intuneric si diminuată de lumină. Producerea de melatonină scade odată cu inaintarea in varstă, in special, după varsta de 40 de ani. Melatonina este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi. Ajută la reducerea distrugerilor produse de radicalii liberi produşi in organism de o alimentaţie nesănătoasă sau de stres.
Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburărilor de somn (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg melatonină inainte de culcare, respectiv, a unei doze de minimum 0,5 mg administrate inainte de culcare in prima zi de călătorie si in următoarele cateva zile după sosirea la destinatie).
Reactii adverse:
Somnolentă pe timpul zilei, ameteli, dureri de cap, usoară depresie, iritabilitate si disconfort intestinal. Poate influenţa negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Interactiuni cu alte medicamente:
Poate interactiona cu sedativele, contraceptivele orale, antidiabeticele, anticoagulantele, imunosupresoarele.

Detalii ale produsului

Compozitie
Melatonină 5 mg.
Mod de administrare
Adulți: un comprimat pe zi, de preferat seara, cu aproximativ 30 minute înainte de culcare.
Ambalare
100 comprimate
19480

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!