Melatonina pura 3mg, 120 tb, ESI

Melatonina pura 3mg, 120 tb, ESI

ESI ITALIA
48,97 lei
Cu TVA

Descriere

Melatonina este un inductor natural al somnului, care imbunatateste calitatea acestuia.
Este indicat in special pentru persoanele in varsta cu insomnii, ea este un bun ajutor in situatii de stres care fac dificil un somn bun, ea poate fi, de asemenea, folosita pentru a reglementa ritmul circadian si pentru a evita disconfortul datorat fusului orar.
Melatonina este un hormon produs de glanda pineala (epiphysis) sau, situata la baza ale creierului, ea este predominant activă in timpul noptii. Productia de acestui hormon este la maxim in primii ani, incetineste după varsta de 20 si incepe să scada la varsta de 45 de ani. Secretia acestui hormon lui urmează un ritm circadian: se initiază spre după-amiază, atinge apogeul in timpul noptii, se duce spre dimineată si rămane foarte scăzut toată ziua.
In conditii de intuneric, atunci cand celulele nervoase de la nivelul retinei nu sunt stimulate de lumină, hipotalamusul stimulează epiphysis si produce melatonina. Integrarea melatoninei cu alte produse specifice ar putea impiedică procesele de degradare a tesuturilor si fizice si mentale, degenerarea pe măsura inaintării in varstă si ar putea fi utilizată pentru a garanta un odihnă bună in timpi noptii din momentul in care reglează ritmul somn-veghe.

Detalii ale produsului

45315

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!