Mesteacan alb gemoderivat 30mon x 1,5ml

Mesteacan alb gemoderivat 30mon x 1,5ml

HOFIGAL ROMANIA
14,13 lei
Cu TVA

Descriere

Se recomandă ca supliment alimentar cu valoare biologică complexă, dinamică şi unitară care asigură necesarul de substanţe biologic active in completarea dietei pentru cresterea imunitătii;
- contribuie la eliminarea toxinelor din organism;
- intervine favorabil in tulburări funcţionale la nivelul căilor respiratorii superioare din perioadele reci ale anului;
- actiune pozitivă asupra sistemului osos;
- asigură starea generală de bine.
Produsul este foarte bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate pană acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.
In sarcină şi perioada de alăptare, copii peste 7 ani este necesară recomandarea specialistului.
La apariţia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente/monodoză (1,5 ml): extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de Mesteacăn alb (Betula verrucosa). Conţine alcool etilic 45% vol.
Mod de administrare
- câte o monodoză de 1,5 ml de 2 -3 ori pe zi, diluată într-o lingură de apă, cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului. Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală. Se poate asocia şi cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.
Ambalare
cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.
11843

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!