Mirtilene Ginkgo, 30 comprimate, Sifi Italia

Mirtilene Ginkgo, 30 comprimate, Sifi Italia

SIFI ITALIA
51,19 lei
Cu TVA

Descriere

Mirtilene Ginkgo este un supliment alimentar care contine extract de afine,ale carui componente joaca un rol fundamental in procesul vederii si in protectia tesuturilor impotriva oxidarii cauzate de radicalii liberi produsi in cursul proceselor metabolice la nivel celular.
Antocianozidele extrase din afine au remarcabile proprietati vasoprotectoare si imbunatatesc sensibilitatea retiniana nocturna si la lumina redusa.
Extractul de Ginkgo Biloba amelioreaza microcirculatia retiniana,fiind util in cazul scaderii acuitatii vizuale cauzate de alterari ale circulatiei sanguine la nivelul retinei.
Componente din Mirtilene Ginkgo sunt de asemenea utile in cazurile de fragilitate vaselor capilare,de afectare a permeabilitatii acestora si de reducere a sensibilitatii retiniene nocturne si la lumina redusa,frecvente in anumite situatii,precum miopia si oboseala vizuala.
Ingrediente:
Celuloza microcristalizata; fosfat calcic dibazic; extract uscat din frunze de Ginko Biloba cu 3% flavonoide din Ginko;extract de afine cu 25% antocianozide (Vaccinum myrtillus din fructe) pe maltodextrina; stearat de magneziu (vegetal); dioxid de siliciu.
Mod de administrare:
1-2 tablete pe zi sau conform prescriptiei medicale.

Detalii ale produsului

8918

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!