Mirtilene Puro, 30 tablete, Sifi Italia

Mirtilene Puro, 30 tablete, Sifi Italia

SIFI ITALIA
48,55 lei
Cu TVA

Descriere

Proprietati:
- este un supliment alimentar care conţine extract de afine, ale cărui componente contribuie la menţinerea vederii normale şi la protecţia celulelor impotriva oxidării cauzate de radicalii liberi produşi in cursul proceselor metabolice la nivel celular;
- antocianozidele extrase din afine ajută la menţinerea sănătăţii retinei şi la funcţionarea normală a microcirculaţiei (inclusiv la nivel retinian);
- componentele din Mirtilene Puro sunt utile, de asemenea, pentru menţinerea sănătăţii vaselor capilare (in special in caz de fragilitate sau de permeabilitate crescută a acestora), pentru menţinerea sensibilităţii retiniene nocturne şi la lumină redusă, precum şi in alte situaţii speciale, precum oboseala vizuală sau slăbirea vederii la distantă.

Detalii ale produsului

Compozitie
1 tableta contine 90 mg Extract de Vaccinum myrtillus (afine).
Mod de administrare
1-3 tablete pe zi cu un aport abundent de apă. Dacă aveți întrebări legate de Mirtilene Puro, adresați-vă medicului oftalmolog.
2899

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!