Moller's CLO lamaie x 250 ml

Moller's CLO lamaie x 250 ml

ORKLA HEALTH
60,10 lei
Cu TVA

Descriere

MÖLLER’s Cod Liver Oil Omega-3 cu aroma de lamaie furnizeaza aportul zilnic necesar de Omega-3 si de vitaminele A, D, E, de la primele saptamani de viata. Cu cel mai pur ulei de ficat de cod arctic norvegian. Formula imbunatatita cu antioxidanti naturali.
Beneficii MÖLLER’s Cod Liver Oil Omega-3:
1 lingurita (5 ml) de ulei de ficat de cod Möller’s contine 1,1 g acizi grasi naturali Omega-3 din peste (DHA EPA) si vitaminele A, D si E. EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii. DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului.
Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor
Vitamina A contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului imunitar, la mentinerea vederii normale si la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Uleiul de ficat de cod Möller’s contine in special DHA. Este dovedit clinic ca DHA contribuie la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. Vitamina D ajuta la absorbtia si utilizarea normala a calciului, contribuind astfel la mentinerea unui sistem osos normal.

Detalii ale produsului

4907

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!